Vastgoedbeheer in Spanje

Kom direct achter jouw winst vanuit huurinkomsten door op de knop hieronder te klikken.

20+ panden in beheer

Wij beheren meer dan 20 panden met zorg en aandacht, waardoor onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het beheer van hun vastgoed.

5.000+ gasten gehost

We hebben meer dan 5.000 gasten mogen verwelkomen en een onvergetelijk verblijf kunnen bieden.

10+ specialisten

Ultimate Rentals assisteert huiseigenaren bij het succesvol verhuren van hun vakantiewoning door middel van marketing, boekingsbeheer, onderhoud en schoonmaak.

Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?

Behaal maximaal rendement

Dé specialist in professioneel vastgoedbeheer in Spanje. Wij nemen jouw zorgen als vastgoedeigenaar uit handen en bieden een vlekkeloze ervaring voor jouw huurders. Met ons toegewijde team zorgen we voor het volledige beheer van jouw woning(en), zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Ontdek de ultieme oplossing voor vastgoedbeheer met Ultimate Rentals.

Wat maakt Ultimate Rentals jouw ideale partner?

Verhuren met vertrouwen

Hoor van onze eigenaren waarom ze verhuren met Ultimate Rentals

Jeanet Welink
Jeanet Welink
Lees verder
Alles is in goede handen en als ik zelf op vakantie wil dan kan dat eenvoudig
Chiel Homan
Chiel Homan
Lees verder
Het is heel fijn om alles uit te besteden zodat het passief is

Ontvang minstens +50% meer boekingen dan normaal

Bij Ultimate Rentals hebben we een bewezen proces om ervoor te zorgen dat jouw woningen aanzienlijk meer boekingen ontvangen. Ons doel is om de zichtbaarheid van jouw accommodaties te maximaliseren, meer potentiële gasten aan te trekken en uiteindelijk je bezettingsgraad te verhogen. Ons proces ziet er als volgt uit:

1

Woning aankopen

We kunnen je helpen bij het vinden en aankopen van geschikte woningen in Spanje. Ons team van experts analyseert de markt, identificeert potentiële investeringskansen en begeleidt je bij het aankoopproces. Heb je een woning, dan kunnen we direct door naar stap 2.

2

Rendement berekenen

We voeren een grondige analyse uit om het rendementspotentieel van de woningen te beoordelen. Hierbij kijken we naar factoren zoals de locatie, verhuurmarkt, potentiële inkomsten en kosten. Op basis hiervan stellen we een realistische rendementsprognose op.

3

Akkoord

Na het presenteren van de rendementsberekeningen bespreken we de mogelijkheden en beantwoorden we al je vragen. Als je akkoord gaat, gaan we verder met de volgende stappen.

4

Woning gereed maken

We zorgen ervoor dat de woning klaar is voor verhuur. Dit omvat het uitvoeren van eventuele benodigde renovaties, het inrichten van de woning en het zorgen voor een aantrekkelijke presentatie.

5

Verhuurprijs berekening

We stellen een optimale verhuurprijs vast op basis van marktonderzoek en concurrentieanalyse. Hierbij houden we rekening met factoren zoals de locatie, voorzieningen en seizoensgebonden vraag, om ervoor te zorgen dat je een concurrerende en rendabele prijs hanteert.

6

Rendement genereren

Zodra de woning klaar is voor verhuur, zetten we onze marketingstrategieën in om de woning onder de aandacht te brengen bij potentiële huurders. We beheren de boekingen, zorgen voor een soepele check-in en bieden uitstekende klantenservice. Op deze manier genereren we een optimaal rendement voor jouw investering.

Inloggen of aanmelden

Welkom bij Ultimate Rentals

Nog geen account?
OF

Inloggen of aanmelden

Welkom bij Ultimate Rentals

Heb je al een account?
OF
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?